Kosketuskohtia

26.9.2017 

Neuvonantaja

Amerikkalainen kirjailija, selvännäkijä ja henkinen opettaja Sonia Choquette puhuu henkisistä auttajista, jotka ohjaavaat ja opastavat meitä. Hän mainitsee enkeleiden ja henkisten opettajien ja mestariohjaajien lisäksi parantajat, auttajat ja ryhmän, jota hän kutsuu nimellä ”runners”, lähetit, viestinviejät, jotka auttavat löytämään esineitä.

Se kuulostaa hiukan oudolta tehtävältä henkiselle olennolle, eikö totta? Mutta sellaisia henkisiä auttajia todella on. Tiedän sen omasta kokemuksesta.

Miehelläni on sellainen henkinen auttaja, jota hän kutsuu Neuvonantajaksi.

On todella lähes uskomatonta, mitä kaikkea Hän on saanut miehen löytämään. Maalla asuessamme mies tarvitsi metallista tukea johonkin projektiinsa. Neuvonantaja sanoi, että ”On sinulla sellainen. Etsi saunan takaa. Siellä oli jotain edellisiltä asukkailta jäänyttä roinaa. Mies meni katsomaan, ei löytynyt. Totesi sitten puoliääneen, ”Ei täällä mitään ole.” ”On siellä, katso tarkemmin, siinä on maata päällä, kaiva vähän.” Jotain epämääräisen näköistä metallinpalaa näkyi pikkuisen, mutta kun mies teki neuvon mukaan ja kaiveli sitä paremmin näkyviin, niin se se oli.

Neuvonantaja tuntuu tietävän miestä tarkemmin, millaista tilpehööriä meillä on.

Mieheni on, kuten naisten puheista päätellen moni muukin mies, jokseenkin pintapuolinen etsijä, mutta Neuvonantaja patistaa tarkempiin tutkimuksiin. Sen verran minun täytyy sanoa miehen puolesta, että tutkittavia paikkoja on työhuoneen parin kaapin lisäksi autotallissa hyllyjä ja laatikoita. Ensimmäinen apulainen etsinnöissä olen minä. Olen penkonut miehen laatikoita niin paljon, että löydän usein sen mitä hän tarvitsee.

Kerran taas mies kaipasi jotain pientä kapinetta, ja Neuvonantaja ilmoitti, että ei tarvitse lähteä rautakauppaan, kapine on meillä. Mies etsii, etsii. Sitten kuuluu kommentti: ”Tuotako sinä sanot etsimiseksi? Vähän vaan päällisin puolin kurkistelet. Ota tavarat pois laatikosta yksi kerrallaan, niin jo löytyy.” Mies teki työtä käskettyä ja löysi kuin löysikin etsimänsä.

Minä osaan nyt kysyä, onko hän ottanut kapineen kerrallaan ja etsinyt laatikon tai kaapin kunnolla.

Irmeli